Collega's vertellenBen je benieuwd wat het inhoudt om te werken voor GGD Drenthe? Wie kan dat beter vertellen dan onze medewerkers zelf! Lees de verhalen en bekijk de video's voor een indruk van onze organisatie en de functies.

feline

Strategisch adviseur

'Impact maken in de praktijk', dat mistte Feline weleens in haar vorige functie. Ze is van huis uit gezondheidspsycholoog en gepromoveerd in...

esther

Epidemioloog

Datagestuurd werken is één van de pijlers van GGD Drenthe. Maar wat is dat nou eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk? Esther, epidemioloog, heeft er elke dag...

Toezichthouder

Met toezicht draagt de GGD bij aan het beschermen van kwetsbare inwoners, zoals kinderen. Annelies komt als toezichthouder bij kinderopvangorganisaties en gastouders.

Forensisch arts

Marco maakt samen met vier collega’s deel uit van het team Forensische Geneeskunde. Ze werken in Drenthe, Friesland en Groningen.

Werken bij GGD Drenthe

Arts Infectieziektebestrijding

Meer verhalen over functies bij de GGD lees je op Daarom GGD - GGD GHOR Nederland. Of luister de podcast GGD Callingvan GGD Regio Utrecht. Hierin hoor je alles over werken voor de publieke gezondheidszorg en de GGD.