GroeiGids App - OuderchatMet de GroeiGids app kunnen (aanstaande) ouders makkelijk en snel de ontwikkeling en groei van hun kind bijhouden, vanaf de zwangerschap tot 18 jaar. In de app ontvangen ouders bovendien berichten op maat en kunnen ze betrouwbare informatie vinden over een gezonde zwangerschap, opgroeien en opvoeden.

Altijd het laatste opvoed- en opgroeinieuws en het groeipad van jouw kind

De Groeigids app kan je voor verschillende dingen gebruiken. Onder andere voor het bekijken van de groeicurve van jouw kind. Een groeialbum aanmaken kan ook. In dit album kan je bijzondere momenten vastleggen. Zoals het eerste lachje, de eerste stapjes. Ook kan je een moment toevoegen aan het groeipad van je kind.

Bekijk de video over de Groeigids app

Heb je een vraag? Chat met een verpleegkundige

In de app vind je het antwoord op veel vragen. Je vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden. Ook kan je via de chat vragen stellen aan een jeugdverpleegkundige. De chat is open op:

  • maandag, dinsdag en donderdag van 8.30-20.30 uur
  • woensdag en vrijdag 8.30-17.00 uur.

naar de ouderchat

De GroeiGids app is er voor alle (aanstaande) ouders in Nederland, gratis en zonder reclame. De app kan je downloaden via de app in Google Play of App Store.


Meer informatie

Stel je vraag via de chat

Banner vierkant 0-12 jaar 2022_ccr