Vaccinatielocaties in Assen en Hoogeveen extra avonden open

23 november 2022


Om iedereen die wil de gelegenheid te geven een corona (herhaal)prik te halen, openen de vaccinatielocaties in Assen en Hoogeveen volgende week en de week erop een avond extra. De locatie in Assen is woensdag 30 november en 7 december extra geopend en Hoogeveen donderdag 1 en 8 december. Op die avonden kun je binnenlopen tussen 17.00 - 20.00 uur.

Nog steeds kan iedereen langskomen voor de corona (herhaal)prik zonder afspraak of uitnodiging. De vier vaccinatielocaties in Hoogeveen, Emmen, Meppel en Assen zijn wisselend in de week overdag geopend.

Gerjan Lubbers operationeel manager vaccineren: ‘Daarnaast willen we inwoners de gelegenheid geven om in de avond hun prik te halen. Dus gaan we volgende week en de week erop op deze twee locaties een avond extra open tussen 17.00 – 20.00 uur. We hopen zo de mensen te prikken die overdag zijn verhinderd.

Op basis van bezoekerscijfers onderzoeken we hoe de openingstijden er verder uit komen te zien.’ Op de website van de GGD Drenthe en Prikkenzonderafspraak.nl staan de juiste openingstijden. GGD Drenthe adviseert altijd eerst de openingstijden te bekijken voor je langskomt. Hierdoor sta je niet voor een gesloten deur.