Ouder en Kind festival Coevorden op 4 oktober

25 september 2023


Op woensdagmiddag 4 oktober organiseren de gemeente Coevorden, Icare JGZ, Maatschappelijk Welzijn Coevorden en GGD Drenthe het Ouder en Kind festival in De Swaneburg in Coevorden. Kinderen van alle leeftijden en hun ouders zijn van harte welkom tussen 13.00-16.30. Voor de eerste 50 kinderen ligt een kleine verrassing klaar.

Van springen en silent disco tot ouder en kind yoga en BMX’en. Voor de kinderen en hun ouders is er van alles te doen. In het opvoedcafé kunnen ouders onder het genot van een drankje elkaar ontmoeten en hun (opvoed)vragen stellen aan de aanwezige professionals. Als klap op de vuurpijl wordt het kinderkunstwerk onthuld. Hieraan hebben kinderen van alle basisscholen, kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen in Coevorden de afgelopen weken hard gewerkt.

Week van de opvoeding

Het festival wordt georganiseerd in het kader van de Week van de Opvoeding van 2 tot 8 oktober. Het Nederlands Jeugdinstituut organiseert deze week jaarlijks. Het thema is ‘samen delen, samen weten’. De week draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals. Samen weten we meer!