Jong talentGGD Drenthe zet zich dagelijks in voor een gezond Drenthe. Wil jij daar een tijdje onderdeel van zijn? Je bent welkom! Wij vinden het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van toekomstige professionals. Bovendien maak je kennis met GGD Drenthe als potentiële werkgever.

Stagelopen of afstuderen bij GGD Drenthe

Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in dynamische organisatie met een grote maatschappelijk verantwoordelijkheid? Wij staan open voor studenten - mbo, hbo en wo - die bij ons willen stagelopen of afstuderen!

Wat zijn de mogelijkheden?

Je kunt stagelopen of afstuderen bij verschillende onderdelen van de organisatie. Onze stagevergoeding is €419,- (naar rato stagebetrekking) per maand voor mbo-, hbo- en wo-stagiairs. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van alle werkfaciliteiten in onze organisatie.

Wat wij van jou verwachten

Wij bieden jou een aantrekkelijke stageplaats met goede begeleiding. Uiteraard verwachten we ook wat van jou. We gaan ervan uit dat je met overtuiging voor onze organisatie kiest, initiatief toont en de wil hebt om samen te werken met anderen.

Als je bij ons komt stagelopen of afstuderen, heb je een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ - een zogenaamde VOG - nodig. Dit is een soort bewijs van goed gedrag. Wij helpen je om een VOG aan te vragen en vergoeden de kosten hiervoor.

Geïnteresseerd?

Je vindt regelmatig stage- en afstudeerplaatsen in ons vacatureoverzicht. In de stagevacatures vind je meer informatie over hoe je kunt reageren. Wij verspreiden de stagevacatures ook actief via social media en de relevante opleidingen in de noordelijke regio.

Traineeships

Op dit moment hebben we (nog) geen programma voor trainees. In de toekomst ontwikkelen we dit graag. Houd daarvoor deze pagina in de gaten.