Seksuele gezondheid

Heb je een vraag over seksuele gezondheid? Hiermee kan je altijd bij je huisarts terecht. Wanneer dat niet mogelijk is, kun je een afspraak maken bij Sense Noord-Nederland of kijk op de website van Sense. Sense is er voor al je vragen over voorbehoedmiddelen, liefde, relatie, soa, zwangerschap en (homo)seksualiteit. 

Afspraak maken doe je telefonisch

Sense Noord-Nederland is iedere werkdag bereikbaar van 10.00 tot 13.00 uur en van 13.45 tot 16.30 uur. Je kunt bellen met 0900 – 736 73 66. 

Soa Aids Nederland geeft aanvullende adviezen over intimiteit en seks in coronatijd

Met de kans op besmetting met het coronavirus houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Ook is het advies alleen seks te hebben met een vaste en samenwonende partner. Omdat intimiteit en seks ook een levensbehoefte is voor iedereen die niet samenwoont met een vaste partner, heeft Soa Aids Nederland aanvullende adviezen opgesteld over seks in coronatijd. Hiermee kunnen mensen het risico op besmetting voor zichzelf en hun partners zoveel mogelijk beperken als ze toch kiezen voor intimiteit en seks. Deze adviezen zijn te vinden op de website van Soa Aids Nederland en op de website mantotman.nl.