Telefonisch consult

Bent u vaker voor reizigersvaccinaties bij GGD Drenthe geweest, gaat u weer op reis en wilt u weten of u een persoonlijk reisadvies nodig hebt? Kijk op www.ggdreisvaccinaties.nl. Hier vindt u per bestemming algemeen reisadvies. Mocht u hierna toch behoefte hebben aan een persoonlijk reisadvies, dan kunt ook kiezen voor een telefonisch consult.

Wat is het telefonisch consult?
Het telefonisch consult is een extra service van de verpleegkundige, waarbij u een persoonsgebonden reisadvies krijgt, zonder langs te komen.

Voor wie?
Als u vaker bij GGD Drenthe bent geweest, komt u in aanmerking voor een telefonische afspraak.

Hoe werkt het?

  • Tijdens een telefonisch consult bespreken we uw gezondheidstoestand en de reis die u gaat maken. Een eventueel malariarecept en voorlichtingsmateriaal sturen we naar u toe.
  • Hebt u toch vaccinaties nodig of is uw reis/ gezondheidssituatie te veelomvattend voor een telefonisch advies? Dan maken wij voor u een afspraak op ons spreekuur.
  • De afspraak voor een telefonisch consult maakt u via onze afsprakenlijn 0592-306244 op werkdagen tussen 12.30 en 16.30 uur.

Wat zijn de kosten?
Een telefonisch consult is niet kosteloos, maar we houden de kosten zo laag mogelijk. Er wordt €12,90 berekend per persoon. Een consult op het spreekuur kost € 20,50 voor een volwassene en €12,90 voor kinderen tot 16 jaar.