Een afspraak maken

Op ons spreekuur krijgt u van onze reizigersadviseurs een deskundig advies, toegespitst op uw bestemming en uw persoonlijke situatie. Wij geven u de benodigde vaccinaties en advies over eten en drinken, hygiëne en maatregelen tegen muggen. Als het nodig is, krijgt u van ons een recept voor malariapillen. U kunt online of telefonisch een afspraak maken.

U kunt bij ons 24 uur per dag een afspraak maken via onze online afsprakenplanner. Ga meteen naar de afsprakenplanner.

Kies eerst een van onze locaties. Daarna vult u gegevens in over de bestemming, datum en duur van uw reis. U kunt daarna aangeven wanneer het u schikt. U krijgt dan een overzicht met beschikbare tijden. Let op! Wanneer u een afspraak maakt tijdens de avonduren geldt er een toeslag.

Betalen is alleen mogelijk met de pin. 

 
Lukt het niet om via internet een afspraak te maken? Kunt u geen geschikt tijdstip vinden? Bel ons en wij doen ons best om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen.

Last minute op reis

Heeft u een last minute reis geboekt? Maak ook dan een afspraak. Veel vaccinaties kunnen wij nog kort voor vertrek geven. Kunt u geen tijdstip meer vinden? Bel ons, en we kijken of er nog mogelijkheden voor u zijn.

Hier kunt u terecht

U kunt een afspraak maken voor deze locaties via het (0592) 306 244 (ma - vr 12.30 – 16.30 uur) of via de online afsprakenplanner.