Gezondheidsonderzoek onderbouw en bovenbouw

Door mee te doen aan de gezondheidscheck kom jij te weten of je gezond leeft en leren wij hoe gezond jongeren in onze regio zijn. Ben je jonger dan zestien jaar? Dan beslis je samen met je ouder(s)/verzorger(s) of je meedoet. We komen bij jou in de klas voor het gezondheidsonderzoek. Hier vul je de digitale vragenlijst "Jij en Je Gezondheid" in. Hierin staan vragen over gezondheid, eten, beweging, gamen, seks, roken, drinken en drugs en of je lekker in je vel zit. Daarna krijg je advies over de onderwerpen die voor jou relevant zijn.

Gezondheidsonderzoek onderbouw

We komen bij jou in de klas voor een gezondheidsonderzoek. Je vult een digitale vragenlijst in over gezondheid, eten, beweging, slapen, gamen en omgang met vrienden. Daarnaast wordt je gehoor getest en je lengte en gewicht gemeten.

Na het invullen van de vragenlijst krijg je meteen adviezen. Je kunt dan doorklikken naar websites met meer informatie. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt de uitslag met jou besproken en wordt je gehoor getest en je lengte en gewicht gemeten. Hierbij mag je gewoon je kleren aanhouden.

Lees hier meer over de gezondheidscheck (onderbouw).

Gezondheidsonderzoek bovenbouw HAVO-VWO

We komen bij jou in de klas voor een gezondheidsonderzoek. Je vult de digitale vragenlijst "Jij en Je Gezondheid" in. Hierin staan vragen over gezondheid, eten, beweging, gamen, seks, roken, drinken en drugs en of je lekker in je vel zit.

Na het invullen van de vragenlijst krijg je meteen adviezen. Je kunt dan doorklikken naar websites met meer informatie. Afhankelijk van jouw gezondheidsscore of omdat je in de vragenlijst hebt gevraagd om een gesprek nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek, samen met de jeugdverpleegkundige of jeugdarts bespreek je de uitslag van je vragenlijst.

Lees hier meer over de gezondheidscheck (bovenbouw HAVO-VWO). 

Gezondheidsonderzoek bovenbouw VMBO

We komen bij jou in de klas voor een gezondheidsonderzoek. Je vult de digitale vragenlijst "Jij en Je Gezondheid" in. Hierin staan vragen over gezondheid, eten, beweging, gamen, seks, roken, drinken en drugs en of je lekker in je vel zit.

Na het invullen van de vragenlijst krijg je meteen adviezen. Je kunt dan doorklikken naar websites met meer informatie. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt de uitslag met jouw besproken.

Lees hier meer over de gezondheidscheck (bovenbouw VMBO)