Nieuwsbericht

Deze woensdag en vrijdag in Emmen alleen testen mét afspraak

dinsdag 23 november 2021

Testen zonder afspraak (tussen 11.00 en 15.00 uur) is in Drenthe momenteel weer vaker mogelijk. Op de nieuwe tijdelijke locatie in Emmen deze week alleen zeker NIET op woensdag en vrijdag. Mét afspraak kun je die dagen in de ochtend wel terecht.

Sinds vandaag kun je voor een coronatest ook weer terecht in Emmen (zie ook dit Nieuwsbericht). Er is een tijdelijke testlocatie in de sporthal Bargeres in Emmen. Maak een afspraak, via coronatest.nl of 0800-1202. Zonder afspraak testen kan deze woensdag en vrijdag helaas niet. De testlocatie is dan in de middag gesloten vanwege een andere activiteit in de sporthal.   

Testen zonder afspraak - tussen 11.00 en 15.00 uur - kan momenteel weer vaker bij de andere testlocaties in Drenthe. Maak liefst toch eerst een afspraak, zodat iedereen snel aan de beurt is. Zie ook dit Nieuwsbericht.

 

De vaccinatielocatie is sinds dinsdagmiddag 23 november wel weer gewoon geopend aan de Van Schaikweg. Hier kun je ook zonder afspraak terecht voor een coronaprik. Kijk voor alle openingstijden van de vaccinatielocaties op drenthevaccineert.nl/locaties.