Nieuwsbericht

Eerste panelonderzoek GGD Drenthe van start

dinsdag 06 april 2021

In de week van 5 april gaat het eerste panelonderzoek van GGD Drenthe van start. Hiervoor benaderen we alle deelnemers die zich eerder hebben aangemeld via de GGD Gezondheidsmeter 2020 of via het panel van het RIVM. Om te weten wat er speelt in de regio is de stem van de inwoners zeer belangrijk. Panelleden kunnen hun mening laten horen over onderwerpen die voor de GGD en de Drentse gemeenten belangrijk zijn. Als lid van het GGD-panel beantwoord je vragen over bewegen, lekker in je vel zitten, meedoen, je dagelijks leven, ontspanning en hoe je woont.

Over het panel
Het panel van GGD Drenthe bestaat uit inwoners van de provincie Drenthe. Zij beantwoorden een paar keer per jaar online een aantal korte vragen. De gegevens van deelnemers worden alleen gebruikt voor het onderzoek. GGD Drenthe houdt zich aan de privacywetgeving. Bekijk hier de privacyverklaring.  

Samenwerking met Research 2Evolve
GGD Drenthe werkt voor de uitvoering van dit onderzoek samen met Research 2Evolve, een onafhankelijk onderzoeksbureau. Het bureau staat borg voor een vertrouwelijke en zorgvuldige behandeling van de onderzoeksgegevens.

Meedoen aan het panel
Heb je geen uitnodiging ontvangen voor het panelonderzoek en wil je wel graag meedoen? Meld je dan aan via deze link

De resultaten van het panelonderzoek delen we op www.GezondheidsGegevensDrenthe.nl.