Nieuwsbericht

Coronateststraat Assen verhuist naar Aziëweg 14.

woensdag 02 september 2020

GGD Drenthe verplaatst haar coronateststraat in Assen naar een nieuwe locatie. Vanaf zaterdag 5 september kan je voor een test terecht aan de Aziëweg 14. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en geschikt voor de wintermaanden. Door het team van bron- en contactonderzoekers ook aan de Aziëweg te huisvesten, zet de GGD haar personeel efficiënt en flexibel in.

GGD Drenthe leidt haar medewerkers op om testen af te nemen, telefonische vragen te beantwoorden en bron- en contactonderzoek uit te voeren. Hiermee kan ze haar personeel flexibel inzetten voor het werk wat op dat moment noodzakelijk is. “We zijn daarom blij dat zowel het team van bron- en contactonderzoekers als de teststraat op deze nieuwe plek terecht kan”, licht coördinator Jenine Bijker toe.

De nieuwe locatie aan de Aziëweg is toegankelijk per auto, fiets of te voet. De ruime opzet zorgt voor een snellere doorstroom van verkeer en maakt het mogelijk om meerdere testraten tegelijkertijd naast elkaar te openen. 

Routekaartje van oude locatie Mien Ruysweg 1 naar Aziëweg 14

Overige testlocaties
Naast de teststraat in Assen heeft GGD Drenthe testlocaties in Emmen en Meppel. Alle locaties zijn per auto, te voet of op de fiets bereikbaar.

Maak telefonisch of online een afspraak
Voor het maken van een testafspraak bel je naar het landelijke nummer 0800-1202. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 – 20.00 uur. Je kunt ook online een afspraak maken. Hiervoor ga je naar www.coronatest.nl.