Nieuwsbericht

40 dagen geen druppel: IkPas start op 26 februari

vrijdag 14 februari 2020

In 2020 zetten heel veel Nederlanders weer het alcoholgebruik op pauze. Eerst tijdens ‘Dry January’ en vanaf 26 februari start de volgende periode van IkPas. ’40 dagen geen druppel’ van 26 februari tot en met 5 april. Doe jij ook mee? Meld je nu aan!

Ga de uitdaging aan: 40 dagen geen alcohol
IkPas is een initiatief waarbij je je alcoholgebruik op pauze zet om eens te ervaren wat dat met je doet. Veel deelnemers ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. Bovendien doorbreek je patronen en word je bewuster van je alcoholgebruik. Het levert niet alleen persoonlijke voordelen op, ook ben je een voorbeeld in je directe omgeving. 

Meld je aan 
Benieuwd wat het jou op gaat leveren? Meld je dan nu aan voor IkPas! De actie loopt van 26 februari t/m 5 april 2020. Na je aanmleding krijg je toegang tot unieke informatie die alleen beschikbaar is voor deelnemers. Ook kan je gebruikmaken van de ‘IkPas-coach’: een persoonlijke vraagbaak voor als je advies nodig hebt op moeilijke momenten. Ga naar www.ikpas.nl 

Gezamenlijke ondersteuning
In het Noorden trekken de GGD’en samen op met Verslavingszorg Noord-Nederland (VNN) om IkPas actief onder de aandacht te brengen.