Actueel

Sense.info breidt uit voor homo- en biseksuele jongeren

06 maart 2013

Sense.info, een unieke landelijke website met betrouwbare informatie over seksualiteit, liefde en relaties voor jongeren tussen 12 en 25 jaar, breidt uit. De site geeft nu ook informatie speciaal voor lesbische, homo-, en biseksuele jongeren.

lees verder

VACATURE: sociaal verpleegkundige seksuele gezondheid

20 februari 2013

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste sociaal verpleegkundige voor ons team seksuele gezondheid voor 23 uren per week.

lees verder

GGD Drenthe stelt winterregeling in voor buitenslapers en slechtbehuisden

12 februari 2013

Volgens de weersvoorspellingen zal de komende dagen de gevoelstemperatuur onder de -5 graden blijven. Daarom heeft GGD Drenthe besloten de winterregeling van kracht te laten gaan. Deze regeling is bedoeld om te voorkomen dat daklozen en slechtbehuisden gezondheidsrisico’s lopen door de kou. Het is de tweede keer deze winter dat de winterregeling van kracht is.

lees verder

GGD Drenthe opnieuw volledig gecertificeerd

12 februari 2013

GGD Drenthe heeft opnieuw het HKZ-certificaat voor kwaliteit behaald. Voor de inwoners van Drenthe is deze certificering een belangrijke waarborg. Het betekent dat we zo zijn georganiseerd dat we onze beloftes kunnen waarmaken en dat we onszelf steeds weer verbeteren.

lees verder

Online hulp voor jongeren met seksuele problemen

05 februari 2013

Bijna veertig procent van de jongeren heeft problemen met seks. Veel jongeren blijven met deze problemen rondlopen omdat ze zich schamen en geen hulp durven zoeken. Die jongeren kunnen vanaf 6 februari 2013 gratis en anoniem online hulp krijgen via vrijfijn.nl.

lees verder

Huisartsen in Drenthe maken afspraken over crisis en ramp met GHOR en GGD

07 december 2012

Huisartsen in Drenthe hebben afspraken gemaakt met de GHOR en de GGD over hun inzet tijdens een ramp of crisis. Vandaag tekenen de betrokken partijen een convenant waarin deze afspraken zijn vastgelegd. Ook hebben de Drentse huisartsen een rampenopvangplan opgesteld, om optimaal voorbereid te zijn op een ramp of crisis.

lees verder