Nieuwsbericht

Webinars voor personeel (speciaal) basisonderwijs/kinderopvang en (speciaal) voortgezet onderwijs

woensdag 20 mei 2020

Op maandag 25 mei organiseren we twee webinars. Deze zijn bedoeld voor medewerkers in het (speciaal) basisonderwijs/ kinderopvang en (speciaal) voortgezet onderwijs. Tijdens het webinar kan je vragen stellen over de omgang met het coronavirus. Hoe gaat dat nou in de praktijk? Ook presenteren we kort de actuele ontwikkelingen. In dit nieuwsbericht vind je meer informatie.

Webinar kinderopvang / basisonderwijs: maandag 25 mei 15.30 uur (ca. 30 – 45 minuten)
Op vrijdag 8 mei was het eerste GGD Drenthe webinar over het gezond en veilig weer opstarten van opvang en onderwijs. Nu je het twee weken in de praktijk hebt ervaren, heb je vast nieuwe vragen! Daarom organiseren we op maandag 25 mei om 15.30 uur een tweede webinar. Via dit formulier meld je je aan voor het webinar en kun je aangeven over welke thema’s je graag informatie ontvangt. Wij sturen je dan een bevestiging van de aanmelding en de Youtube link van het webinar.

Webinar (speciaal) voortgezet onderwijs: maandag 25 mei 13.30 uur (ca. 30 – 45 minuten)
Op diezelfde dag organiseren we ook een webinar voor directies, bestuurders en medewerkers van het voorgezet onderwijs. Dit is op maandag 25 mei om 13.30 uur. In dit webinar beantwoorden we veelgestelde vragen over hygiëne en veiligheid, de gezondheid en veiligheid van jongeren en het COVID-19 testbeleid. Via dit formulier meld je je aan voor het webinar en kun je aangeven over welke thema’s je graag informatie ontvangt. Wij sturen je dan een bevestiging van de aanmelding en de Youtube link van het webinar.

Graag tot maandag 25 mei! Mocht je voor die tijd vragen hebben, bel ons dan via 0592 306 300 of mail naar coronavragen@ggddrenthe.nl