Nieuwsbericht

Tijdelijke wijzigingen in onze dienstverlening

donderdag 02 april 2020

Eén van onze taken is het bestrijden van infectieziekten in Drenthe. Samen met vele anderen zetten wij ons in om de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) in te dammen en te begeleiden. Dat blijft de komende tijd nodig. Om dat goed te kunnen blijven doen én vanuit onze zorg voor onze klanten en medewerkers, bieden wij onze dienstverlening voorlopig in een andere vorm aan.

Heeft u de komende periode een afspraak bij de GGD?
Als hierin iets wijzigt neemt één van onze medewerkers contact met u op. We werken de komende periode alleen op afspraak. Daarom vervallen de inloopspreekuren op de consultatiebureaus en de inloopspreekuren voor sekswerkers. We informeren u op het moment dat we de inloopspreekuren weer opstarten. 

Ook de spreekuren voor reizigersadvies zijn aangepast. Deze zijn alleen nog op onze locatie in Assen voor inwoners van Drenthe die om dringende redenen advies en/ of vaccinaties nodig hebben. Als dit voor u geldt, neem dan telefonisch contact op via 0592- 306 244 (op werkdagen bereikbaar tussen 08.00-17.00 uur). 

Stel telefonisch uw vragen 
Heeft u vragen voor de jeugdgezondheidszorg? Komt u in aanmerking voor een COVID-19 test? Wilt u graag contact met het Advies en Meldpunt OGGZ? Op deze pagina vindt u de juiste telefoonnummers. 

Informatie over het coronavirus in Drenthe
Op onze webpagina over het coronavirus vindt u actuele informatie rondom het coronavirus in Drenthe.