Nieuwsbericht

Nieuwe jaar fris beginnen? Meld je aan voor IkPas!

maandag 09 december 2019

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Op 1 januari 2020 gaat IkPas van start! IkPas daagt je uit om 30 dagen geen alcohol te drinken. Doe jij ook mee? Meld je nu aan!

Ga de uitdaging aan: 30 dagen geen alcohol
IkPas is een initiatief waarbij je dertig dagen geen alcohol drinkt om eens te kijken wat het met je doet. Dit levert niet alleen persoonlijke voordelen op, ook ben je een voorbeeld in je directe omgeving. Veel deelnemers ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. Bovendien doorbreek je patronen en word je bewuster van je alcoholgebruik. Benieuwd wat het jou op gaat leveren? Ga de uitdaging aan!

Meld je aan
Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor IkPas! De actie loopt van 1 t/m 30 januari 2020. Ruim 10.000 deelnemers gingen je al voor! Door je aan te melden, krijg je toegang tot unieke informatie die alleen beschikbaar is voor deelnemers en kan je gebruik maken van de ‘IkPas-coach’: een persoonlijke vraagbaak voor als je advies nodig hebt op moeilijke momenten. Ga naar www.ikpas.nl

Gezamenlijke ondersteuning
In het Noorden trekken de GGD’en samen op met Verslavingszorg Noord-Nederland (VNN) om IkPas actief onder de aandacht te brengen bij publiek, organisaties en gemeenten.