Nieuwsbericht

Gewijzigde tijden inloopspreekuren consultatiebureaus

vrijdag 23 augustus 2019

Vanaf maandag 26 augustus veranderen de tijdstippen van de inloopspreekuren op diverse consultatiebureaus. Daarnaast vervalt het inloopspreekuur op het consultatiebureau in Smilde op dinsdag 27 augustus.

Hoogeveen
Vanaf maandag 26 augustus wijzigt het inloopspreekuur in Hoogeveen op de woensdag. U kunt dan van 13 – 14.30 uur terecht aan de Boekenberghstraat 12, ook in de schoolvakanties. Eerder was dit van 13 – 15 uur.

Hollandscheveld
Vanaf maandag 26 augustus wijzigt het inloopspreekuur in Hollandscheveld. Het inloopspreekuur is voortaan elke eerste maandag van de maand van 12.30 – 13.00 uur. Eerder was dit op dinsdag. U kunt hier voortaan ook terecht in de schoolvakanties!

Smilde
Het inloopspreekuur op het consultatiebureau in Smilde vervalt op dinsdag 27 augustus.

Roden
Vanaf maandag 2 september verplaatst het inloopspreekuur in Roden van de dinsdag naar de maandag. Het inloopspreekuur is voortaan op maandag en donderdag  van 13.00 – 13.30 uur. Ook tijdens schoolvakanties. Tijdens basisschoolvakanties alleen op donderdag.

Diever
Vanaf maandag 2 september verplaatst het inloopspreekuur in Diever. Dit was op de eerste vrijdag van de maand. Voortaan kunt u op de tweede vrijdag van de maand terecht van 12.15 – 12.45 uur en op de vierde dinsdag van 12.15 – 12.45 uur. Met uitzondering van schoolvakanties.

Havelte
Vanaf maandag 2 september verplaatst het inloopspreekuur in Havelte. Dit was op de eerste en vierde donderdag van de maand. Voortaan kunt u hier terecht op de eerste en derde donderdag van de maand van 12.15 – 12.45 uur. Met uitzondering van schoolvakanties.

Bekijk hier het actuele overzicht
Bekijk hier het actuele overzicht met alle inloopspreekuren in Drenthe.