Nieuwsbericht

Opening twee consultatiebureaus in gemeente Westerveld

maandag 27 mei 2019

Met ingang van maandag 3 juni openen wij twee nieuwe consultatiebureaus in de gemeente Westerveld. Vanaf die datum kunt u ook terecht in Dwingeloo en Vledder. Daarnaast blijven de bestaande locaties in Diever, Havelte en Uffelte geopend.

Op het consultatiebureau wordt de groei en gezondheid van kinderen tot 4 jaar gevolgd. Daarnaast kunt u hier terecht met vragen over de gezondheid, opvoeding of groei van uw kind(eren). Het eerste bezoek vindt plaats zodra uw kind ongeveer één maand oud is. Hiervoor wordt u automatisch uitgenodigd.

Inloopspreekuren
Naast de geplande afspraken op het consultatiebureau, kunt u terecht op het inloopspreekuur. Bijvoorbeeld om vragen over eten, slapen, zindelijkheid of opvoeding van hun baby of peuter te bespreken met een jeugdverpleegkundige.  

Bij het consultatiebureau in Vledder kunt u op de 2e maandag van de maand terecht tussen 12.30 en 12.45 uur. Op de 4e maandag van de maand is dit van 12.15 tot 12.45 uur (behalve in de schoolvakanties). In Dwingeloo is geen inloopspreekuur. Bekijk hier het overzicht van alle consultatiebureaus en inloopspreekuren in Drenthe.

Locatie
De nieuwe consultatiebureaus bevinden zich aan de Bruges 17 in Dwingeloo en het Lesturgeonplein 10 in Vledder. In Dwingeloo gaat het om een heropening. Het consultatiebureau in Vledder is een nieuwe locatie.

Contact
Wilt u een afspraak met ons maken of wijzigen? Neem contact op met de jeugdgezondheidszorg via 088-24 60 246 (op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 - 17.00 uur).