Nieuwsbericht

Doe jij ook mee? Meld je aan voor IkPas!

woensdag 20 februari 2019

Over twee weken start IkPas! In deze campagne worden mensen uitgedaagd om 30 of 40 dagen geen alcohol te drinken. De 40 dagen actie start op 6 maart. De Noordelijke GGD’en zetten zich samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) in om de actie op de kaart te zetten. Doe jij ook mee? Meld je aan!

Ga de uitdaging aan: 40 dagen geen alcohol
IkPas is een initiatief waarbij je dertig of veertig dagen geen alcohol drinkt om eens te kijken wat het met je doet. Dit levert niet alleen persoonlijke voordelen op, ook ben je een voorbeeld in je directe omgeving. Veel deelnemers ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. Bovendien doorbreek je patronen en word je bewuster van je alcoholgebruik. Benieuwd wat het jou op gaat leveren? Ga de uitdaging aan!

Meld je aan
Ga jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor IkPas! De 40 dagen actie loopt tijdens de traditionele vastenperiode tussen carnaval en Pasen. Dit jaar is dat van woensdag 6 maart t/m zondag 14 april 2019. Ruim 10.000 deelnemers gingen je al voor! Door je aan te melden, krijg je toegang tot unieke informatie die alleen beschikbaar is voor deelnemers en kan je gebruik maken van de ‘IkPas-coach’: een persoonlijke vraagbaak voor als je advies nodig hebt op moeilijke momenten. Ga naar www.ikpas.nl

Gezamenlijke ondersteuning
In het Noorden  trekken  de GGD’en samen op met Verslavingszorg Noord-Nederland (VNN)  om IkPas actief onder de aandacht te brengen bij publiek, organisaties en gemeenten.