Nieuwsbericht

Feestelijke opening consultatiebureau de Rietlanden

maandag 06 november 2017

Op woensdag 8 november wordt het verbouwde consultatiebureau van GGD Drenthe in de Rietlanden (Emmen) feestelijk geopend. Wethouder Jan Bos (Wakker Emmen) verzorgt de officiële opening om 14.30 uur. Daarna zijn er rondleidingen door het verbouwde pand en er is een gevarieerd programma voor jonge kinderen en (aanstaande) ouders.

Claudia Geenen, Jeugdverpleegkundige GGD Drenthe, is erg blij met het opgeknapte pand. “Het consultatiebureau heeft frisse kleuren gekregen, modern meubilair en is nu helemaal van deze tijd. Dat laten we graag zien aan de inwoners van Emmen!”

Programma
Bezoekers krijgen een rondleiding door het vernieuwde consultatiebureau en er zijn diverse activiteiten. Om 15.00 uur is een demonstratie door draagdoekconsulenten over het dragen en knopen van een draagdoek. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan een logopedist, jeugdverpleegkundige of jeugdarts van de GGD. Ook is er een poppendokter aanwezig! Kinderen t/m 4 jaar kunnen hun zieke knuffel laten onderzoeken én hopelijk beter laten maken. De winnaars van de kleurwedstrijd worden om 15.30 uur bekendgemaakt.

Het programma is tussen 14.30 – 16.00 uur bij het consultatiebureau aan Eendenveld 1a, Emmen.