Actueel

Hulp voor ouders in Hoogeveen bij het gebruik van “Mijn Kinddossier”

23 april 2018

Sinds een aantal maanden werkt GGD Drenthe met “Mijn Kinddossier”. Ouders kunnen zelf in Mijn Kinddossier kijken voor informatie over groei en ontwikkeling van hun kind, met hulp van een DigiD. Ook kun je zelf afspraken wijzigen via Mijn Kinddossier. Als het niet lukt om zelf in te loggen in Mijn Kinddossier of als het niet lukt om een DigiD aan te vragen, kunt u hierbij geholpen worden. In Hoogeveen heeft 1 op de...

lees verder

VACATURE: Communicatieadviseur

19 april 2018

GGD Drenthe is op zoek naar een gedreven en ervaren Communicatieadviseur.

lees verder

Lekker naar buiten! Let op teken en eikenprocessierupsen

16 april 2018

Het voorjaar is begonnen en we zijn steeds vaker buiten. Als je veel buiten bent, loop je kans op een tekenbeet of aanraking met een eikenprocessierups. Deze zijn in de lente en zomer het meest actief. Teken en eikenprocessierupsen kunnen ervoor zorgen dat je last krijgt van je gezondheid. Daarom start GGD Drenthe elk jaar een voorlichtingscampagne.

lees verder

SENSE Noord-Nederland: toename van bezoekers en meer soa bij risicogroepen

10 april 2018

In 2017 hebben 6.412 mensen uit Groningen en Drenthe Sense Noord-Nederland bezocht voor een onderzoek naar een Seksueel Overdraagbare Aandoening, oftewel een soaonderzoek. Het percentage jongeren beneden 25 jaar die gewaarschuwd zijn en mannen die seks hebben met mannen onder de bezoekers zijn in beide provincies gestegen.

lees verder

Gewijzigde openingstijden tijdens feestdagen

29 maart 2018

GGD Drenthe is gesloten op vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag) en maandag 2 april (Tweede Paasdag). Ook de consultatiebureaus in Drenthe zijn op deze dagen gesloten. Veilig Thuis Drenthe is 24/7 bereikbaar via 0800-2000. Op dinsdag 3 april zijn we weer geopend. Fijne feestdagen!

lees verder

Beoordeel uw bezoek aan het consultatiebureau

23 maart 2018

Bezoekt u in april of mei het consultatiebureau aan de Tuinstraat in Assen of in de Kloosterveste? Dan horen we graag van u hoe u onze dienstverlening heeft ervaren! Aan het eind van het consult vragen we u om anoniem een digitale vragenlijst in te vullen. Aan de hand van 13 vragen kunt u aangeven hoe u onze dienstverlening op de dag van uw bezoek heeft ervaren. Het invullen van de vragenlijst duurt circa 5 minuten....

lees verder