Actueel

Week Tegen Pesten 2019: 23 t/m 27 september

16 augustus 2019

De Week Tegen Pesten 2019 is van 23 tot en met 27 september. Dit jaar is het thema: Wees een held, met elkaar. Iedereen die een positieve bijdrage levert aan de groep is een held: leraar én leerlingen. Doet jouw school ook mee?

lees verder

Hitteplan niet meer actief

29 juli 2019

Het Hitteplan was actief in heel Nederland van 23 tot en met 28 juli. Nog nooit eerder was het zo heet in Nederland. In deze week met extreme hitte had het KNMI (Koninklijk Meteorologisch Instituut) code oranje afgekondigd. Vanaf 29 juli is het in de meeste delen van het land weer afgekoeld.

lees verder

Tips voor een schoon en veilig buitenzwembadje

29 juli 2019

Zet jij met dit warme weer een zwembadje in de tuin voor de kinderen? Een heerlijke manier om wat verkoeling te krijgen! Let er wel op dat het water vervuild kan raken door de urine, ontlasting of speeksel van kinderen. Hierdoor kan het besmet raken met ziekteverwekkers. Zorg daarom voor schoon buitenzwembadje, zodat kinderen niet ziek worden bij het inslikken van water.

lees verder

Onderzoek naar betere muggenbescherming op reis

23 juli 2019

Wil jij deelnemen aan een uniek onderzoek naar bescherming tegen muggen? Geef je dan op voor het ZOEM-onderzoek!

lees verder

Nationaal hitteplan geactiveerd

23 juli 2019

Het is vandaag warm. En dat blijft de komende dagen zo. Daarom heeft het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu het nationaal hitteplan geactiveerd. Het hitteplan is in feite een waarschuwing voor hitte en de risico’s die dit met zich mee kan brengen. Ook is het een oproep om extra op elkaar te letten.

lees verder

Onderzoek naar belangrijkste taken op de website

02 juli 2019

Als u een vraag heeft of op zoek bent naar bepaalde informatie, dan kunt u ons op verschillende manieren bereiken. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail, maar ook via onze website of social media. Vanaf 2 juli verschijnt er een pop-up op onze website. Hierin vragen we u vanuit welke rol u onze website bezoekt en naar welke informatie u op zoek bent. Met behulp van uw feedback kunnen wij de website zo goed...

lees verder