Actueel

Problemen met inloggen in Mijn Kinddossier

16 januari 2020

Op dit moment is het niet voor iedereen mogelijk om in te loggen en/of gegevens te bekijken in Mijn Kinddossier. Het probleem is bij de leverancier bekend. Zodra er meer duidelijk is over de duur van de werkzaamheden, dan melden wij dit.

lees verder

Advies en Meldpunt Bijzondere Zorg

10 januari 2020

Niet iedereen die hulp nodig heeft, wil of durft daarom te vragen. Professionals, familie of buren merken vaak als eerste dat het niet goed gaat met iemand. Het Advies en Meldpunt Bijzondere Zorg is op werkdagen bereikbaar voor het beantwoorden van vragen, het melden van zorgen en het meedenken en adviseren bij complexe zorgwekkende situaties. 

lees verder

Bereikbaarheid rondom de feestdagen

23 december 2019

In verband met de feestdagen is onze bereikbaarheid aangepast. Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag is GGD Drenthe gesloten. Dit geldt ook voor de consultatiebureaus in Drenthe. Veilig Thuis Drenthe blijft 24/7 bereikbaar via 0800-2000. We wensen u fijne en gezonde feestdagen!

lees verder

Vijfde carbidcampagne 'Wie is de BOCK?' van start

16 december 2019

Een echte BOCK heeft doppen op! Dat is dit jaar de boodschap van de BOCK-campagne, de veiligheidscampagne rondom carbidschieten. Met een knallend startschot én de juiste gehoorbescherming is vandaag de vijfde editie van start gegaan. “Een carbidknal is al gauw 120 db: het gebruik van 'oorbehoedsmiddelen' is dus zeker aan te raden!" aldus Christa Fuller, KNO-arts bij Treant.

lees verder

GGD-artsen te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg

11 december 2019

Artsen maatschappij en gezondheid Hajo Krol en Loes Jaspers van GGD regio Utrecht zijn vanaf nu tot eind december te zien in één van de nieuwe tv-commercials van de landelijke campagne Ik Zorg. Deze campagne is vorig jaar gestart om zorg- en welzijnsprofessionals te steunen en nieuwe medewerkers aan te trekken.

lees verder

Nieuwe jaar fris beginnen? Meld je aan voor IkPas!

09 december 2019

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen? Op 1 januari 2020 gaat IkPas van start! IkPas daagt je uit om 30 dagen geen alcohol te drinken. Doe jij ook mee? Meld je nu aan!

lees verder