Actueel

VACATURE: Gedragswetenschapper

21 november 2017

GGD Drenthe is op zoek naar een Gedragswetenschapper.

lees verder

VACATURE: Procescoördinator

21 november 2017

GGD Drenthe is op zoek naar een Procescoördinator.

lees verder

Inzicht in de BMI-cijfers per gemeente

14 november 2017

Deze week zijn de BMI (Body Mass Index) rapportages 2017 gepubliceerd. Aan de hand van deze rapportages geeft GGD Drenthe inzicht in gezond gewicht op gemeentelijk en provinciaal niveau. Het aantal kinderen in Drenthe met matig overgewicht en obesitas stabiliseert en daalt zelfs licht. Tegelijkertijd neemt het percentage kinderen met ondergewicht toe.

lees verder

21 minuten in de Week tegen Kindermishandeling

08 november 2017

Van 20 tot en met 26 november vindt voor de vijfde keer de Week tegen Kindermishandeling plaats. Aandacht voor de aanpak van kindermishandeling blijft hard nodig. In 2016 ontving Veilig Thuis Drenthe 2.555 adviesvragen binnen en werden er 1.759 meldingen gedaan van huiselijk geweld en/of kindermishandeling. Wij roepen iedereen op om in de Week tegen Kindermishandeling 21 minuten vrij te maken om met elkaar in gesprek...

lees verder

Feestelijke opening consultatiebureau de Rietlanden

06 november 2017

Op woensdag 8 november wordt het verbouwde consultatiebureau van GGD Drenthe in de Rietlanden (Emmen) feestelijk geopend. Wethouder Jan Bos (Wakker Emmen) verzorgt de officiële opening om 14.30 uur. Daarna zijn er rondleidingen door het verbouwde pand en er is een gevarieerd programma voor jonge kinderen en (aanstaande) ouders.

lees verder

VACATURE: Adviseur milieu en gezondheid

03 november 2017

GGD Drenthe is op zoek naar een Adviseur milieu en gezondheid.

lees verder