Groeigids app

Met de GroeiGids app kunnen (aanstaande) ouders makkelijk en snel de ontwikkeling en groei van hun kind bijhouden, vanaf de zwangerschap tot 18 jaar. In de app ontvangen ouders bovendien berichten op maat en kunnen ze betrouwbare informatie vinden over een gezonde zwangerschap, opgroeien en opvoeden.

 

Altijd het laatste opvoed- en opgroeinieuws en het groeipad van uw kind
In het overzichtsscherm vindt u altijd de laatste berichten, checkt u snel de groeicurve of voegt u een moment toe aan het groeipad van uw kind. Ook een groeialbum met alle gegevens van uw kind is zo gemaakt. Naast mijlpalen als alle echo's, eerste lachje en eerste stapjes, kunt u met de app ook groei, vaccinaties, kindergebit, kinderziektes en leuke uitspraken van uw kind bijhouden.

Heeft u een vraag? Chat met een verpleegkundige
In de app vindt u het antwoord op veel vragen. U vindt er betrouwbare informatie over gezond opgroeien en opvoeden. Ook kunt u vanuit de app chatten met een jeugdverpleegkundige over vragen of zorgen. 

  • Is uw kind 0-5 jaar? De chat is open van maandag t/m zondag 08.30-22.00 uur.
  • Is uw kind 6-18 jaar? De chat is open van maandag t/m vrijdag van 18.00-22.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.30-22.00 uur.

De GroeiGids app is er voor alle (aanstaande) ouders in Nederland, gratis en zonder reclame. U downloadt de app in Google Play of App Store.